Wij maken je er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om je beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen je akkoord om dit te mogen blijven doen.
MENU
K

Locatie

De Lelystad Regatta heeft haar thuishaven in Jachthaven Lelystadhaven.

Lees meer


Documenten

LELYSTAD REGATTA
 

BEN JIJ ER OOK BIJ?

Lelystad Regatta - 16 & 17 september 2023

"De gezelligste en meest veelzijdige regatta van het wedstrijdseizoen"

De Lelystad Regatta is een tweedaagse zeilwedstrijd vanuit jachthaven Lelystadhaven. Er kan Two handed en full crew worden gezeild, gemeten (ORC 1 t/m 3), ongemeten (SW) of eenheidsklasse. Ook is voor elk wat wils met betrekking tot de baan soort. Op zaterdag worden korrte (up-down) wedstrijden gevaren en op zondag een langere baan westrijd voor ´╗┐ongemeten (SW) en Two handed. Dat geeft, zoals wij het ervaren, een extra boost en nog meer mooie verhalen op de zaterdagavond, onder het genot van heerlijk eten bij een heuse BBQ master, muziek en een drankje. Alles gecentreerd in de gezellige kom van de jachthaven.

 

====================================================================================================================

Reacties van deelnemers van eerdere edities

2020: Dit weekend super mooie Lelystad Regatta gevaren! Top sfeer en top competitie vanuit WSV Lelystadhaven/ Lelystad Haven jachthaven! Mooie strijd met team Joule. Zaterdag waren wij sterker, zondag de Joule. Het kwartje viel gunstig onze kant op, wij 2e, Joule 3e. Jack Rabbit was onaantastbaar eerste, gefeliciteerd! Ontzettend gaaf om eenheidsklasse J109 Klasse NL te varen!

2020: Lelystad regatta was top. Wat een prachtig evenement en 25 DH deelnemers aan de start. Super mooi zeilweer, genieten. Helaas was mijn Co schipper op zaterdag uitgevallen waardoor ik de up wind /down wind wedstrijden solo heb gevaren. Best werken maar super om te doen. Zondag, met z'n tweeën gaat het beter en varen we een stuk beter. Organisatoren bedankt voor een top weekend.

2019: Complimenten voor de organisatie en de wedstrijdleiding. Topevenement door mooie up/down banen naast elkaar voor FC en DH, vlot doorstarten met heldere communicatie, gezellig walprogramma met goede BBQ van Boenders. Uiteraard geholpen door het lekkere weer. Alles in een goede sfeer met veel respect voor ieders prestaties. Een goed voorbeeld voor een lekker wedstrijdweekend.

2019: Lelystad regatta 2019! Wat een goeie organisatie, mooie weerscondities en een enorm uitdagend wedstrijdveld. 17 schepen in onze klasse. Mooie 3e plek behaald in de ORC hoog. Gefeliciteerd aan Kreutz Ass met de 1e plek! Lelystad Haven jachthaven en wedstrijdleiding bedankt!

Locatie

De Lelystad Regatta heeft haar thuishaven in Jachthaven Lelystadhaven.

Lees meer


Documenten

>